Napenergia

Napenergia

Mit jelent a rezsinullázás?

2016. december 27. - kincsescsaba

Rezsinullázás egyenlő a rezsi - így villany- és gázszámla - mára gazdaságossá vált kiváltásával, megújuló energia segítségével. 

pexels-com-solar-panel-array-power-sun-electricity-159397.jpg

Az esetek jelentős részében már nem álom, hogy a szükséges napelem rendszerek, szélturbinák, hőszivattyú beszerzése könnyen megtérüljön. Gyakran a berendezések után fizetett törlesztő részlet alacsonyabb az addig fizetett áram- és gázszámlánál.

Ezen kívül támogatások ill. támogatott hitelek is igénybe vehetőek, továbbá a szolgáltató számára eladható áramfölösleg is keletkezik.

Az ingatlanok felszerelése napelemekkel, szélturbinákkal, hőszivattyúval az ingatlan értékét növelő beruházás, mely bár nem jelentkezik közvetlenül a rezsi számlákban, mégis számolnunk kell vele.

A bejegyzés trackback címe:

https://rezsinullazas.blog.hu/api/trackback/id/tr6012050211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása